Sider

tirsdag 27. september 2011

Vindfanget

Oi, for en fin dag. Litt blå himmel, litt tåke, litt sol som bryter gjennom og litt kaldt. Liker virkelig høsten når den viser seg slik. Klar og god luft med klart og godt vær, det tyder på at vinteren snart kommer. Og det gleder jeg meg til. :)

Tenkte å fortelle dere hvorfor jeg har bilder av små pip-pip'er på headeren. Jo, det er fordi jeg har små pip-pip'er i hus. Det har seg slik at da Kenneth var i Tønsberg utpå vårparten for å ta noen eksamener, så tok jeg meg den friheten å malte ene veggen i vindfanget rosa. Jeg tenkte den skulle være rosa, slik at pip-pip'ene fikk kose seg i "solnedgang". Resten av vindfanget malte jeg hvitt. Pip-pip'ene jeg snakker om kommer fra Danmark, fra firmaet firm-living, som driver med tapeter, wallstickers og lignende.

Jeg ble veldig fornøyd, og har sett meg ut en tapet fra samme firma, som jeg skal ha på hobbyrommet. Det var to rom i kjelleren som det ikke var gjort noe med før vi flyttet hit. Vi skal lage "gutterom" til Kenneth i det ene og hobbyrom til meg i det andre :) Men vi har tiden for oss, så vet ikke helt når de blir ferdige.. Følg med, følg med, for jeg har mye å blogge om nå som vi har kjøpt hus!


Have a nice day :)

Therese

1 kommentar:

  1. Trur faktisk jeg har ei blomsterpotte/potteskjuler med det samme motivet på.Må si de gjør seg veldig godt på veggen din :) Klem

    SvarSlett