Sider

tirsdag 25. oktober 2011

Jeeei!

Over 1000 sidvisninger :) Supert altså!
Det tenkte jeg å feire med kaker. Pappaen til Kenneth har bursdag i dag, så mens alle andre feirer han, så kan jeg snike til meg et kakestykke ekstra, for å feire bloggen :)
Noen ganger mikser og trikser jeg litt med kaker. Har blant annet mikset i hop noen ulike varianter av pavlova. Må si jeg liker pavlova veldig godt, jeg er generelt alt for glad i kaker.. hehe
Jeg er også over snittet glad i sjokolade, så når jeg har laget pavlova har jeg ofte brukt sjokolademarengsbunn. Jeg har også sneket inn litt sjokoladebiter, smeltet sjokolade eller revet sjokolade ellers i kaka. For å piffe opp enda litt mer bruker jeg også en slags eggekrem mellom marengsen og kremen.
Legger ved et par bilder:

Mammaen til Kenneth lager ofte ei kake hun kaller crispikake, den er ufattelig god. Det er en slags pavlova, der hun har rice crispies (en frokostblanding) i marengsen, eggekrem og krem, på toppen har hun enda et lag med marengs. Kaka er som en blanding av pavlova og verden beste, så du kan tenke deg selv hvor herlig den er.. hehe, håper den blir servert i kveld.
Nå ble det veldig mye kakesnakk! Men, men, ikke hver dag bloggen når 1000 sidevisninger ;)
Ha en strålande tirsdagsefta.

Therese

2 kommentarer:

  1. Jæ blir kakesvultinn, du er kjempeflink med kaker Therese! Veldig moro å lese bloggen din :-)

    SvarSlett
  2. Så koselig å høre :) Trivelig å vetta at du titter innom i blant! Ha en fin dag!

    SvarSlett