Sider

onsdag 2. november 2011

Hellbillies og bruktkupp

Vi hadde som sagt ei fin-fin helg i Vestfold og Telemark.. Vi var blant annet på Hellbillieskonsert på Ibsenhuset i Skien på lørdag. En liten smakebit fra go'bandet :)Ellers i helga så fikk endelig Kenneth tak i en ny tv til oss. Så nå pryder den 55 tommer store tv'en stua våres. Skal vurdere å vise et bilde etterhvert. Mest stas for mannebeinet :) Litt stas for meg også da..

Jeg tenker mer på interiørdetaljene. Derfor var det litt surt at jeg ikke kom meg til vikingskipet i helga. Alltid morro å gå der å kikke på alle loppene. I stedet for å briefe med de nye loppene jeg ikke har, så kan jeg jo briefe litt med ei loppe fra vikingskipet i vår, og ei loppe fra brukthandelbestemora til Kenneth :)


Sæbekoppen ble med fra bruktmessa i vikingskipet i vår. Liker den godt, fin farge og mye sjel. Koselig når de gamle tingene har litt patina, gjør liksom ingenting at den har skallet av litt her og der, tyder bare på at den er brukt. Det blå blomsterfatet måtte jeg bare ha, fordi jeg vet at det finnes et identisk ett i "bua" hjemme. Jeg kunne forsåvidt bare tatt det, men det er så rustete :( litt vel mye patina.. hehe. Begge disse gode, gamle gjenstandene pryder tallerkenhylla mi på kjøkkenet.

Håper du har en god onsdag!

Therese

2 kommentarer:

  1. Åh, så fin sæbekoppen var! Du er jammen flink tell å finne mye fine søtknupper! :) Elsker bloggen din! Kram Eline

    SvarSlett
  2. Hehe, du som er fin <3 Koselig du titter innom her på knuppbloggen min! Trivelig om du tar turen innom på ordentlig når du er ovafør att :)

    SvarSlett